Zo gaan wij te werk

Jouw project tot een goed einde brengen, is onze missie en dat doen we graag op een transparante en eerlijke manier. Aan de hand van duidelijke beloftes en afspraken weet je steeds wat te verwachten.

Als onderneming en als mens hechten we veel belang aan een persoonlijke begeleiding.

Ramen Atelier - Opmeting

1. Opmeting

Zodra de dagopeningen klaar zijn, met inbegrip van eventuele steendorpels, meten we alles op en verwerken we deze gegevens in een technisch overzicht met aanduiding van alle kenmerken en toebehoren.

Ramen Atelier - Productie

2. Productie

Na goedkeuring van het technisch overzicht, en betaling van het voorschot, start een productieperiode van 7 tot 14 werkweken, afhankelijk van de gekozen materialen en samenstelling.

Ramen Atelier - Levering

3. Levering

Logisch dat je graag vooruit plant en weet wanneer jouw ramen klaar zijn. Ongeveer een maand na de start van de productie kunnen we jou hier correct over informeren. Samen bepalen we de plaatsingsdatum.

Ramen Atelier - Plaatsing

4. Plaatsing

Op de afgesproken dag(en) komen we alles installeren. Bij een renovatie kan het uitbreken van de oude ramen veel stof met zich meebrengen. In dat geval kan je best ruimte vrijmaken en alles afdekken.

Ramen Atelier - Afwerking

5. Afwerking

Als je binnenafwerking hebt besteld, in de vorm van pleisterwerken, PVC- en/of MDF-afkasting, dan proberen we dit onmiddelijk uit te voeren tijdens of achtereenvolgens na de plaatsing.

Ramen Atelier - Oplevering

6. Oplevering

Tijdens de assemblage, het transport of de plaatsing geraakt er soms eens iets beschadigd. Handenarbeid is helaas niet feilloos, maar juist daarom zetten we de puntjes op de i en doen we al het nodige tot het af is.

Ramen Atelier - Service

7. Service

Klimatologische omstandigheden (met temperatuurverschillen) kunnen soms een invloed uitoefenen op hang- en sluitwerk. In de eerste twee jaren komen wij zo vaak als nodig langs voor een gratis afstelling.

Ramen Atelier - Garantie

8. Garantie

Geen zorgen dankzij de wettelijke garantie. Onze producten zijn getest en samengesteld conform strenge kwaliteitsvoorschriften op vlak van luchtdichtheid, isolatie, veiligheid en gebruiksgemak.